Blogg

Träningsbubblan är ett koncept jag brukar ta upp på Teamwork-kursen och många privatträningar. Den är användbar att tänka på när du tränar din hund - framförallt när du lär in något nytt och när du stöter på störningar.

Vi hundägare och instruktörer är bra på att prata om hundens mentala hälsa. Vi pratar om aktivering, motion, stress och rätt träningsmetoder för att göra vår hunds liv så bra som möjligt - men hur ofta pratar vi om vår egen hälsa?

Om du har gått kurs eller läst om hur det är att vara hundägare har du säkert hört om aktivering. Du vet säkert att aktivering handlar om att ge hunden saker att göra. Du vet säkert också att det finns många olika sätt att aktivera.

Nu börjar många återvända till arbetsplatsen istället för att jobba hemifrån. Planerar du att ha med hunden till jobbet? Har du precis börjat med det? Eller har du redan haft med hunden till jobbet ett tag? Oavsett om sällskap av din bästa vän på arbetsplatsen är något du ser i din fram- eller nutid så är dessa tips för dig....