Robin Hood-träning

För dig som behöver ekonomisk hjälp för att gå kurs eller privatlektion


Jag vill att alla som har lust ska ha möjlighet att gå kurs eller ta privatlektioner. Jag vet också att ibland räcker ekonomin inte till för det där lilla extra. Kanske är du student eller kanske har du blivit sjukskriven och vill ha något att göra. Oavsett anledning är du välkommen att höra av dig för Robin Hood-träning!


Hur funkar det?

Robin Hood-listan funkar så att jag skriver upp namn och kontaktuppgift till dig som kan tänka dig att donera valfri summa, och till dig som vill ha ekonomisk hjälp för att gå kurs/privatlektion. Det är bara jag som kan se listan och det förekommer ingen direktkontakt mellan dig som donerar och dig som får hjälp.

Om du kan tänka dig att donera valfri summa och vill stå på listan, maila mig ditt namn och en email eller telefonnummer som jag kan kontakta dig på. När det kommer någon som vill ha hjälp kontaktar jag dig och frågar om det fortfarande är aktuellt. Att stå på listan är inte bindande, så det finns ingen press på dig att säga ja. Vill du fortfarande donera får du swisha eller betala via faktura den summa du väljer. Den summan dras av som rabatt från beloppet den som får hjälp betalar.

Vill du ha ekonomisk hjälp för att gå kurs eller privatlektion är du välkommen att maila mig ditt namn och en email eller telefonnummer som jag kan kontakta dig på. Du behöver inte på något sätt motivera varför du vill ha hjälp, men skriv hur mycket hjälp du vill ha och vilken tjänst det gäller (exempelvis: hel kurssumma, halv kurssumma, 200 kr rabatt på privatlektion eller liknande). När det finns någon som vill och kan donera hör jag av mig till dig. 

Robin Hood-listan är helt beroende av donationer och därför finns det ingen garanti på att det alltid finns hjälp att få. Däremot är du alltid välkommen att ställa dig på listan!